Iz našeg portfelja usluga možete odabrati one koje najviše odgovaraju Vašim trenutnim potrebama, a nastavno na Vaše mogućnosti, napravit ćemo ponudu u cilju uspješne suradnje na obostrano zadovoljstvo. 

Kad Vam je potrebna naša pomoć?
Osnažite poslovanje i
izgradite imidž

Ukoliko tek pokrećete svoj business i htjeli biste savjete oko plasmana na tržište, od Vašeg projekta želite stvoriti brend, imate već uhodan posao, no htjeli biste biti konkurentniji i vidljiviji, tražite pomoć za Vašu novu kampanju, ili Vam je potreba stručna osoba koja će voditi profile na društvenim mrežama, Supermark tim je tu s ciljem da unaprijedi Vaše poslovanje.

Znanje, entuzijazam i inovativnost

Obratite nam se s povjerenjem!

 

Naš tim okuplja mlade kompetentne stručnjake, koji se s jednakom pažnjom posvećuju svakom novom projektu.

O nama
Naš je studio optimiziran za poslovanje s velikim i malim klijentima, neovisno o njihovom budžetu, broju zaposlenih i djelatnostima.

Supermark se temelji na principima poslovne izvrsnosti i povjerenja, jer smatramo da je profesionalnost ključ za razvoj kvalitetnih i trajnih odnosa s klijentima. 

 

Radimo u području oblikovanja te implementacije komunikacijskih strategija, kreiranja i razvoja imidža, odnosa s javnostima te dizajna vizualnih komunikacija, a posebnu pažnju posvećujemo digitalnim medijima i društvenim mrežama. 

Imidž nije samo robna marka, dizajn, slogan ili
lako pamtljiva slika, već je to pomno oblikovana
osobnost čovjeka, institucije, korporacije,
proizvoda ili usluge. 
 
– Daniel Boorstin